Overname Stuij Criminaliteitspreventie door Risc & Fraud Training Center

Risc & Fraud Training Center, leverancier van maatwerk trainingen voor diverse organisaties en instellingen en dochter van R & F Group, heeft per 21 augustus 2017 de activiteiten van Stuij Criminaliteitspreventie overgenomen.  

Met de overname verstevigd Risc & Fraud Training Center haar positie als leverancier van maatwerk trainingen op het gebied van criminaliteitspreventie. Stuij Criminaliteitspreventie is binnen retail Nederland een bekende speler als het gaat om het verzorgen van trainingen voor medewerkers op het gebied van winkelcriminaliteit, omgaan met agressie en overvaltrainingen.

Groei door overname
De activiteiten van Stuij Criminaliteitspreventie zullen worden ondergebracht bij Risc & Fraud Training Center. “We hebben dezelfde gedrevenheid en passie, en onze diensten passen goed bij elkaar”. Door deze overname kunnen we nu ook grotere klanten beter bedienen op het vlak van trainingen op ieder niveau binnen de organisatie. Daarnaast bieden we klanten een breder pakket aan trainingen op het gebied van criminaliteitspreventie.

We willen ons onderscheiden van de grote trainingsbureaus door onze persoonlijke benadering, ondernemerschap en de wil om vooruitstrevende dienstverlening te bieden en dat steeds zo betrouwbaar, maar ook zo eenvoudig mogelijk te doen. Risc & Fraud Training Center is gevestigd in Nieuw-Vennep, maar onze trainers en acteurs zijn landelijk actief.

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-17566036-27', 'auto'); ga('send', 'pageview');