Investigations

Risc & Fraud Investigations is een Particulier Onderzoeksbureau en houd zich al meer dan 15 jaar bezig met het doen van onderzoeken naar risico’s en fraudes binnen het bedrijfsleven.

Ons recherchebureau is marktleider binnen de retailbranche als het gaat om het verrichten van fraudeonderzoeken. Retailers worden met zeer grote regelmaat geconfronteerd met interne fraude. De economische schade van die criminaliteit is enorm. 

Uw partner in fraudebestrijding

Veel grote winkelbedrijven rekenen wij tot onze vaste klantenkring en maken gebruik van de kennis en expertise van onze bedrijfsrechercheurs, maar ook ‘de kruidenier op de hoek‘ doet regelmatig een beroep op onze expertise. Daarnaast verrichten de bedrijfsrechercheurs van  Risc & Fraud Investigations ook diverse onderzoeken voor tal van andere organisaties zoals zorginstellingen, de advocatuur, overheidsinstellingen en Gemeenten in Nederland.

Wij begrijpen dat het instellen van een fraudeonderzoek tot onrust in uw organisatie kan leiden. Juist daarom is het belangrijk dat u als opdrachtgever net als wij, discreet omgaan met de vermoedens van fraude, zodat we in samenspraak een plan van aanpak kunnen opstellen om de fraude een halt toe te roepen, maar ook om de fraudeur ‘aan te pakken‘.

Wij helpen u graag om het probleem effectief te bestrijden en proactief aan te pakken. Onze bedrijfsrechercheurs hebben veel ervaring opgedaan en voor ieder vermoeden van interne fraude bieden wij een maatwerk oplossingen.

Bij ons draait het om snel en doortastend optreden, gedegen onderzoek en een goede relatie met onze opdrachtgevers. En dat voor de scherpste prijs!

Onze onderzoek- en opsporingsmethodes zijn modern, objectief, professioneel en worden zeer discreet uitgevoerd.

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-17566036-27', 'auto'); ga('send', 'pageview');