Analyse

Inzet van business intelligence­technologie binnen de retail is steeds belangrijker geworden. Retailers worden immers veelvuldig geconfronteerd met kassafraude.

Door de inzet van ‘intelligente software‘  worden alle kassatransacties geanalyseerd. Hierdoor  zal de discipline met betrekking tot kassahandelingen in de winkel verhogen en eventuele kassafraude snel worden ontdekt. 

Scherpe analyses ieder dag opnieuw

Risc & Fraud Analyse bied een platform aan dat deze informatie voor haar opdrachtgevers kan verzamelen en analyseren om vandaar uit een strategie te ontwikkelen om de efficiëntie te verbeteren.

Risc & Fraud Analyse verricht voor diverse landelijk opererende Retail organisaties een zeer belangrijke rol. Dagelijks zijn onze analisten bezig met de analyse van kassahandelingen, met behulp van intelligente software, die waar dan ook in de organisatie worden gedaan. Hierdoor worden administratieve fouten zichtbaar, zal de discipline met betrekking tot de kassahandelingen in de winkel verhoogd worden en zullen fraudeurs snel aan het licht komen.

De uit de analyse verkregen informatie wordt in een heldere rapportage wekelijks met de opdrachtgever gedeeld.

Specialisten

De analisten van Risc & Fraud Analyse zijn door hun kennis en ervaring met de retailbranche gespecialiseerd in het snel herkennen van problematieken op het gebied van fraude rondom kassatransacties. Hierdoor weten zij snel en doeltreffend een fraudeur op te sporen waardoor de schade beperkt kan blijven. Tevens weten zij administratieve fouten snel op te sporen waardoor de discipline van uw kassamedewerkers zal toenemen.

Omdat Risc & Fraud Analyse een onafhankelijke partij is kunnen wij werken met verschillende softwarepakketten. Onze analisten hebben de kennis van de onderstaande softwarepakketten:

  • NaviStor
  • IntelliQ
  • XBR
(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-17566036-27', 'auto'); ga('send', 'pageview');