Aan de slag

Het inzetten van echte, geautomatiseerde business intelligence software op de kassa-processen is een grote operatie. Dit gaat dan ook niet van vandaag op morgen. U moet immers eerst beslissen welk sofware pakket voor uw organisatie het meest geschikt is.

Heeft u een weloverwogen keuze gemaakt dan zal de software aangepast moeten worden aan uw kassadata, waarna het operationeel van start kan gaan. Dit is een specialistische operatie die door de softwareleverancier in samenwerking met uw IT specialist uitgevoerd moet worden.

Onafhankelijk

Risc & Fraud Analyse is niet afhankelijk van één bepaalde softwareleverancier. Onze analisten hebben immers de kennis van verschillende analysesoftware pakketten waaronder IntelliQ, NaviStor en XBR.

De dienstverlening van Risc & Fraud Analyse is vooruitstrevend op dit gebied.

Wij zijn een van de weinige bedrijven in Nederland die deze analyse voor u kunnen uitvoeren. Dit doen wij tegen zeer geringe kosten. In nauwe samenwerking met Risc & Fraud Investigations bieden wij onze opdrachtgevers een unieke dienstverlening.

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-17566036-27', 'auto'); ga('send', 'pageview');