Over ons

In 2005 hebben Roland van Vugt & Frank Dieleman recherchebureau Risc & Fraud Investigations opgericht, nadat zij beiden eerst vele jaren collega’ s waren in het bestrijden van interne fraude.

Beiden hebben veel ervaring opgedaan in het verrichten van onderzoeken en het bestrijden van interne fraude bij een grote landelijke retailketen en vandaaruit hebben zij besloten om dit vanuit een eigen recherchebureau te gaan doen.

Samen met een team van bedrijfsrechercheurs zetten zij zich,  met veel passie, kennis en kunde in voor alle opdrachtgevers die een beroep doen op de expertise van Risc & Fraud Investigations.

In 2006 is ook het Risc & Fraud Training Center opgericht vanwege de alsmaar toenemende vraag naar trainingen voor medewerkers op het gebied van criminaliteitspreventie.  Onze ervaren trainers kennen de problematieken op het gebied van criminaliteitspreventie in de retail als geen ander.

In augustus 2017 werden ook de  activiteiten van Stuij Criminaliteitspreventie ondergebracht bij het Risc & Fraud Training Center. Een stap waarmee een grotere slagkracht en nog meer expertise werd toegevoegd, waardoor we ook grote trainingsopdrachten geheel zelfstandig aan te kunnen nemen.

In 2011 is Risc & Fraud Analyse opgericht. Er kwam een vraag vanuit een landelijke retail organisatie om voor hen dagelijks alle uitzonderingen die bij de kassa plaatsvinden te monitoren en te analyseren op uitzonderingen om op die manier de discipline met betrekking tot de kassahandelingen in de winkel te verhogen en tevens interne fraude op te sporen.

Een team van analisten verzorgd dagelijks voor, ondertussen meerdere, retail organisaties een analyse op deze kassatransacties.

Partnership en Samenwerking staan bij ons centraal!

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-17566036-27', 'auto'); ga('send', 'pageview');