Het Training Center

Risc & Fraud Training Center heeft zich gespecialiseerd in het trainen van medewerkers op het gebied van criminaliteitspreventie.

Niet alleen binnen de retailbranche, maar ook in de beveiligingsbranche, op luchthavens, de gezondheidszorg, Gemeenten en diverse andere bedrijven en instellingen zijn onze trainers actief.

Onze trainers zijn allemaal al meer dan 10 jaar actief als trainer op het gebied van criminaliteitspreventie. Door deze ruime praktijkervaring weten we dat trainen op de werkplek het beste is, maar hier kunnen wij creatief mee omgaan.

In onze trainingen verbinden wij theorie aan praktijksituaties. Het resultaat is getraind personeel die afwijkend gedrag kan herkennen, daar naar kan handelen en adequaat en de-escalerend kan handelen bij agressie.

Tijdens veel van onze trainingen maken wij gebruik van professionele trainingsacteurs en -actrices die ondersteunend zijn bij de praktische oefeningen die wij toepassen in onze training. Een trainingsacteur biedt de deelnemer een ervaring!

Ervarend leren

Onderzoek heeft aangetoond dat ervarend leren een grotere kans geeft dat de stof beklijft dan wanneer het bij alleen de theorie blijft. Door te doen en te proberen ervaren de deelnemers dat hun gedrag een effect heeft op de omgeving.

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat de deelnemers 90% van wat zij leren door ervaring in de praktijk zullen toepassen. Door te experimenteren neem je belemmeringen als ‘ik durf, kan of wil het niet’ weg. Resultaat: de deelnemer zal het geleerde daadwerkelijk in de praktijk toepassen.

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-17566036-27', 'auto'); ga('send', 'pageview');