Training Center

Risc & Fraud Training Center heeft zich als trainingsbureau gespecialiseerd in het verzorgen van trainingen op het gebied van criminaliteitspreventie.

Bij veel bedrijven en organisaties  is er veel aandacht voor  criminaliteitspreventie.  Een bedrijf of instelling die het niveau van criminaliteit werkelijk wil terugdringen, moet mede de preventie bevorderen. 

Voor al uw maatwerk trainingen

Risc & Fraud Training Center is niet alleen actief in de retailbranche, maar ook in de beveiligingsbranche, op luchthavens, de gezondheidszorg, gemeenten en diverse andere bedrijven en instellingen.

Incidenten zoals  (winkel)diefstal, agressie en overval kunnen het goed functioneren van bedrijven en instellingen belemmeren.  Het is dan ook belangrijk om de juiste maatregelen te nemen om zich hiertegen te beschermen.  Criminaliteitspreventie  is een belangrijke taak die is weggelegd voor uw medewerkers. Om te komen tot die zogenaamde ‘organisatorische preventie’ en meteen ook een daling van de risico’s, is bewustwording en gedragsverandering van die medewerkers vaak nodig.

In al onze trainingen staat de aansluiting op en beleving van uw medewerkers centraal. Wij zijn ons er van bewust dat een training een hoger doel dient. In dat kader dragen we graag ons steentje bij om uw doel te bereiken.  Dit doen we door actief te trainen en de deelnemers zelf te laten ervaren. Naast onze bestaande trainingen, ontwikkelen wij met regelmaat samen met onze opdrachtgevers een op maat gemaakte training of opleiding.

Met Risc & Fraud Training Center kiest u voor:

  • Ervaren trainers en trainingsacteurs;
  • Praktijkgerichte en maatwerk trainingen;
  • Uitstekende prijs/ kwaliteitverhouding.
(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-17566036-27', 'auto'); ga('send', 'pageview');