‘Boeven’ helpen marktbezoekers in Apeldoorn Zuid

Acteurs hebben bezoekers van het Schubertplein vrijdagochtend ‘bestolen’ om ze zo bewust te maken van hoe snel zakkenrollers toe kunnen slaan. Een mevrouw die kaas bij een marktkraam kocht, merkte niet dat ondertussen haar fiets werd gestolen. Toen ze daar op gewezen werd,  zette ze de tweewieler direct op slot. 

Ook de politie was aanwezig om uitleg te geven. Het Schubertplein heeft het Keurmerk Veilig Ondernemen en wil graag een vierde ster. Daarvoor is het nodig dat de ondernemers nog beter gaan samenwerken. ,,We hebben veel stappen gezet”, aldus Wouter van de Bunt namens de ondernemers. ,,We willen allemaal dat onze klanten hier in een schone omgeving prettig kunnen winkelen. Dan is veiligheid een belangrijk aspect, daar spannen we ons graag voor in.”

Bron: De Stentor

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-17566036-27', 'auto'); ga('send', 'pageview');