Observatie onderzoeken

Indien u het vermoeden heeft dat een van uw medewerkers zich onrechtmatig heeft ziek gemeld, dat uw vertegenwoordiger er de kantjes vanaf loopt of dat uw medewerker er een eigen bedrijfje naast heeft in door u aangemerkte werktijd, dan kunnen onze observanten  voor u een observatie uitvoeren om zo de waarheid aan het licht te krijgen.

Bij observatie onderzoeken hangt de benodigde inzet af van de situatie en vooral hoe degene die wij moeten observeren zich vervoert. Zo dienen wij met 2 auto’s te werken als iemand zich met de auto verplaatst en geldt weer een andere inzet als de persoon per fiets of openbaar vervoer reist.

Wij kunnen al deze observatie onderzoeken uitvoeren. In de meeste observatie onderzoeken worden wij benaderd voor het observeren van een persoon die op een bepaalde dag met de auto ergens vertrekt en de eindpositie of de route dient te worden achterhaald. Dit doen wij door inzet van 2 observanten en 2 voertuigen. Vanaf de start van de observatie wordt door ons een verslag bijgehouden met daarin de tijdstippen en activiteiten. Wanneer één bepaalde locatie in de gaten moet worden gehouden is de inzet van 1 observant voldoende.

Onze observanten leggen discreet de feiten vast en maken hiervan een uitgebreide, professionele rapportage waarmee u arbeidsrechtelijke maatregelen kunt nemen. Desgewenst kunnen wij voor u de medewerker aanspreken en confronteren met de uitkomsten van ons onderzoek.

Track & Trace

Ter ondersteuning bij een observatie, uit veiligheidsoverweging of om u meer informatie te geven in de productiviteit van uw buitendienstmedewerkers kan Risc & Fraud Investigations een tracking & tracing systeem, in overleg met u, inzetten. Uiteraard dient wel rekening gehouden te worden met de Privacygedragscode Particulier Onderzoeker.

In een persoonlijk gesprek vertellen wij u graag over de uitgebreide mogelijkheden van een dergelijk systeem. Ook indien u besluit uw complete wagenpark hiermee uit te rusten en zelf te monitoren kunnen wij u van dienst zijn.

 

 

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-17566036-27', 'auto'); ga('send', 'pageview');