Veiligheidsscan

Als ondernemer wilt u zich bezighouden met datgene waar u goed in bent: zaken doen. Toch wordt elk bedrijf blootgesteld aan risico’s als brand, inbraak, overval of diefstal. Deze risico’s kunnen een enorme impact hebben op uw bedrijf, uw werknemers of uw klanten.

Waarom een veiligheidsscan?

Natuurlijk wilt u, als ondernemer dergelijke risico’s zoveel mogelijk beperken voor uw klanten, uw personeel en uzelf!

Heeft u de juiste beveiligingsmaatregelen getroffen om dit te voorkomen? Een onafhankelijke veiligheidsscan geeft u inzicht in de mogelijke zwakke plekken binnen uw bedrijf.

Een adviseur van Risc & Fraud Investigations beoordeelt uw onderneming op de  organisatorische-, bouwkundige- en elektronische maatregelen. Wij bekijken uw bedrijfsprocessen op een manier zoals een mogelijke ‘kwaadwillende’ dat ook zou doen.

De veiligheidsscan wordt verwerkt in een uitvoerige vertrouwelijke rapportage, voorzien van aanbevelingen om eventuele zwakke onderdelen in uw beveiliging aan te pakken.Buiten het geven van adviezen over de interne bedrijfsstructuur wordt natuurlijk ook aandacht besteedt aan beveiliging tegen externe risico’s. U ontvangt hiervan een gedegen rapport dat eventueel als nulmeting dienst kan doen.

Digitale risico’s

Door de digitalisering is er veel veranderd en is bijna elke bedrijf volledig afhankelijk van de digitale wereld. Ondernemers zijn zich vaak niet bewust van de risico’s die dit meebrengt voor hun bedrijf. Dit is terug te zien in de forse stijging in het aantal slachtoffers van cybercrime. Daarom is , naast fysieke veiligheid, ook digitale veiligheid een belangrijk onderdeel van onze veiligheidsscan.

De voordelen voor u?

  • Een objectieve deskundige scan van uw bedrijf;
  • Inzicht op de te nemen maatregelen;
  • Veiligheid voor uw klanten;
  • Veiligheid voor u en uw personeel!

 

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-17566036-27', 'auto'); ga('send', 'pageview');