Jatten met Jaap

Winkeldiefstal en -criminaliteit is een groot probleem in Nederland en het kan de beste ondernemer overkomen. Ondanks het feit dat iedereen in de detailhandel dit zal beamen, is helaas nog niet iedereen zich voldoende bewust van zijn eigen gedrag als het gaat om diefstalpreventie.

Preventief handelen om winkelcriminaliteit zoveel mogelijk te voorkomen, heeft u wél zelf in de hand!

Dit lastige onderwerp wordt op een luchtige en humoristische manier behandeld tijdens de voorstelling “Jatten met Jaap“.

Leerzaam en confronterend

Jatten met Jaap staat borg voor een ludieke confrontatie met het eigen gedrag met betrekking tot winkeldiefstalpreventie.

Uw winkel wordt vooraf bezocht door nepdief Jaap.  Hij test dan de alertheid en wordt er niet goed opgelet? Dan jat Jaap wat hij jatten kan!

Deze ‘gestolen’ goederen  worden dan tijdens de training “Jatten met Jaap” teruggegeven.

Is de alertheid in orde dan wordt dat vanzelfsprekend ook luid en duidelijk bekend gemaakt

Nepcrimineel Jaap zal het publiek op humoristische, maar confronterende wijze alert maken op de do’s en dont’s bij  winkelcriminaliteit.

Voor wie?

Indien u overweegt om voor al uw medewerkers een criminaliteitspreventietraining te organiseren rondom het thema ” winkeldiefstal” dan is de interactieve en confronterende voorstelling “Jatten met Jaap” echt iets voor u!

Uitermate geschikt voor grote groepen winkelpersoneel en winkeliersverenigingen.

 

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-17566036-27', 'auto'); ga('send', 'pageview');