Omgaan met X-Ray Apparatuur en Attitude

Bagage scanners en metaaldetectiepoorten zijn steeds meer gemeengoed in onze veranderende samenleving. Naast vliegvelden, gerechtsgebouwen en bij grote evenementen wordt steeds vaker gebruik gemaakt van x-ray apparatuur om ongewenste goederen en stoffen te weren om zo de veiligheid van mensen en middelen te waarborgen. Ook op scholen worden ze steeds vaker ingezet.

Het correct bedienen en signaleren van verdachte zaken vergt vakmanschap.

In de training leert de operator efficiënt en doeltreffend met X-Ray machines om te gaan, verdachte goederen te herkennen en hoe te handelen bij het aantreffen van deze goederen.

Een aantal (basis)vaardigheden in omgang met de apparatuur is een vereiste. De bezoeker moet uiteindelijk medewerking verlenen. In sommige gevallen is dat niet vanzelfsprekend en zal houding en gedrag alsmede klantgericht handelen noodzakelijk zijn. Kortom professionaliteit in uitvoering.
De training “Omgaan met x-ray apparatuur en attitude” draagt er toe bij dat de medewerkers de juiste waarnemingen doen en om leren gaan met tegenwerkend gedrag.

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-17566036-27', 'auto'); ga('send', 'pageview');