Overname Stuij Criminaliteitspreventie

Geachte bezoeker,

U bent terecht gekomen op de website van Risc & Fraud Training Center.

Met ingang van 21 augustus 2017 hebben wij de activiteiten van Stuij Criminaliteitspreventie overgenomen.

Stuij Criminaliteitspreventie heeft altijd met veel plezier en passie voor het vak trainingen op het gebied van criminaliteitspreventie trainingen voor u mogen uitvoeren. Na een werkzaam leven van 50 jaar heeft Fred Stuij zijn activiteiten beëindigd.

De trainers en adviseurs van Risc & Fraud Training Center zijn al vele jaren actief in het verzorgen van diverse trainingen op het gebied van criminaliteitspreventie.  Dit doen wij voor verschillende organisaties en de retailbranche in het bijzonder.

Risc & Fraud Training Center zal zich door deze overname verder kunnen ontwikkelen en professionaliseren. Hierbij zullen wij ook gebruik blijven maken van een aantal zeer vertrouwde en ervaren trainers/ acteurs die ook voor Stuij Criminaliteitspreventie al vele jaren werkzaam zijn.

Wij vertrouwen er op u in de toekomst van dienst te mogen zijn!

Voor meer informatie over onze organisatie klik hier.

rf-t

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-17566036-27', 'auto'); ga('send', 'pageview');